Regels

Regels

De belangrijkste regel op een feest voor een paar duizend mensen is natuurlijk: Wees lief voor elkaar en heb zoveel mogelijk lol als mogelijk is! Drink – met name bij warm weer – voldoende water en vergeet niet te eten! Doe een ander niks aan dat je zelf niet leuk zou vinden. Kortom, maak er een feest van! En hou je a.u.b. aan die paar regeltjes die we hieronder opsommen.

Niet: glas, blik, vlaggenstokken dikker dan 2cm en langer dan 1.5 meter, wandelstokken (m.u.v. medische krukken), wapens.

Ingang/uitgang

Er zal een selectieve tascontrole plaatsvinden bij de ingang en wanneer nodig een alcoholcontrole middels een blaastest worden uitgevoerd. De organisatie kan je om legitimatie vragen. Na het verlaten van het terrein geeft het polsbandje geen recht om opnieuw het terrein te betreden. Je dient dan een nieuw ticket te kopen.

Polsbandje

Bij het kopen van alcoholische dranken kan aan de bar om legitimatie worden gevraagd. Bezoekers kunnen bij de bar een bandje halen waarmee men kan aantonen 18+ te zijn.

Moshpits

Crowdsurfen, stagediven en moshpits zijn ten alle tijden verboden. Dan wel aangezet door een artiest dan wel door iemand uit het publiek. Overtreders lopen het risico van het feestterein te worden verwijderd. Eventuele ontstane schade kan worden verhaald op de overtreder(s).

Alcohol

Wij schenken geen alcoholische dranken aan jongeren onder de 18! Het barpersoneel kan je om legitimatie vragen! Het is niet toegestaan met drank het feestterrein te verlaten. Op het terrein zal streng worden gecontroleerd op drankgebruik van minderjarigen onder de 18 jaar.

Foto & video opnames

Tijdens het feest zullen foto’s & opnames gemaakt worden ten behoeve van promotie doeleinden. Een ieder die ons evenement bezoekt gaat hier mee akkoord. Natuurlijk mag je zelf zoveel foto’s en video’s maken als je zelf wilt. Sterker nog, gebruik op de social media hierbij de hashtag #Hmuziekfeest , dat vinden wij leuk!

Filmen

Filmen met professionele camera-apparatuur is niet toegestaan op het feestterrein. Professionele Geluidsopnamen zijn ook verboden.

Drugs (en andere illegale middelen)

Het is volgens de Nederlandse wet verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen.

Eten & Drinken

Het meenemen van eigen eten & drinken is niet toegestaan op het feestterrein. Op het terrein zal streng worden gecontroleerd op drankgebruik van minderjarigen onder de 18 jaar.

Handelen/flyeren/sampelen

Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen, te flyeren en te sampelen op het feestterrein en de parkeerterreinen.

(Huis)dieren

(Huis)dieren worden mede om hun eigen bestwil niet toegelaten.

Kledingvoorschrift

Het dragen van kleding met aanstootgevende of racistische teksten is niet toegestaan. Ook voetbaltenues zijn niet toegestaan.

Schade

De organisatie en/of haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade.

Legitimatieplicht

Tijdens het festival geldt legitimatieplicht, net zoals in de rest van Nederland.

Adviesleeftijd

Er geldt een adviesleeftijd van 18 jaar en ouder. Jongere bezoekers dienen te worden begeleid door een verantwoordelijke meerderjarige.

Open vuur/fakkels

Open vuur is ten strengste verboden op het festivalterrein. Hieronder vallen ook fakkels

BOVENSTAANDE REGELS ZIJN BINDEND. OVERTREDERS LOPEN HET RISICO VAN HET FEESTTERREIN TE WORDEN VERWIJDERD.

In geval van twijfel of discussie heeft de Festivalorganisatie of de verantwoordelijke in kwestie altijd gelijk.